Voorbeeld dashboards

Recruitment dashboard

Het valt ons op dat er in de recruitment business nog met veel verschillende systemen wordt gewerkt, of dat een ATS (Applicant tracking system) niet alle inzichten geeft die je graag zou willen. Het onderstaande dashboard brengt alles wat je nodig hebt samen op één plek. In dit dashboard zijn een paar voorbeeld KPI’s opgenomen, maar hier kan natuurlijk nog van alles aan worden toegevoegd. Het dashboard is interactief en gebruikers hebben de mogelijkheid om de data te filteren via de filter buttons bovenaan. Ervaar het dashboard hieronder en klik vooral op de filters en tabbladen!


E-commerce dashboard

Om je een idee te geven van hoe een e-commerce dashboard van SturenOpData jou kan helpen om te sturen op data, laten we hieronder een voorbeeld dashboard zien. Hier bestaat het dashboard uit 4 tabbladen, met op elk tabblad een andere gegevensbron. In dit voorbeeld zijn de gegevensbronnen Google Analytics, Google Ads, Twitter en Moneybird, maar dit zijn zeker niet de enige bronnen die we kunnen aansluiten op een dashboard! Wij kunnen praktisch elke gegevensbron koppelen aan een dashboard.

Het dashboard is interactief en gebruikers hebben de mogelijkheid om de data te filteren via de filter buttons bovenaan. Ervaar het dashboard hieronder en klik vooral op de filters en tabbladen!

 

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? We laten je graag kennismaken met een KPI dashboard zodat je zelf kunt ervaren wat de meerwaarde is.