Werkwijze

1. Kennismaking

Wij plannen graag een kennismaking in (virtueel of op locatie), om meer te weten te komen over jou en je onderneming. Wat voor soort data gebruiken jullie nu? Waar loop je tegenaan? Waarbij kunnen we jou helpen? Hoe stuur je nu? Wij nemen je mee en leggen je precies uit hoe een dashboard van SturenOpData je kan helpen. Na afloop zetten we alles netjes voor je op papier.

2. Data verzamelen + koppelen

Wij gaan achter de schermen voor jou aan het werk. Denk hierbij aan het design, het bepalen van de data-complexiteit, inventariseren van databronnen, koppelingen met databases en periodieke updates. Laat ons doen waar we goed in zijn en we zien je bij de presentatie.

3. Presentatie eerste ontwerp

We leggen uit wat we hebben gedaan en je zult ervaren hoe makkelijk het is om een dashboard te hebben en te sturen op data. Mis je nog iets? Dat kan natuurlijk, dit passen we graag voor je aan voordat we het dashboard gaan testen en voor je klaarzetten.

4. Ready to go

We hebben de laatste aanpassingen gedaan en we kunnen live! We bieden ondersteuning zodat het je geen extra tijd kost om aan de slag te gaan. Geen losse bestanden meer en alles real-time op één plek. Dit gaat jou een hoop tijd schelen en zorgt ervoor dat je data-gedreven je werk kunt doen.

En na die tijd...

Ook na oplevering krijg altijd binnen 24 uur antwoord op al jouw vragen van jouw persoonlijke aanspreekpunt. We houden graag contact. Ook in de toekomst denken we graag met je mee over de nieuwste oplossingen.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? We laten je graag kennismaken met een KPI dashboard zodat je zelf kunt ervaren wat de meerwaarde is.