Nice to meet you!

Jaap Menting

Ik heb jarenlange ervaring als HR-adviseur/ recruiter binnen data en IT. Ik zie dagelijks uiteenlopende data-vraagstukken voorbij komen in een markt die constant in beweging is. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op en ik vind het mooi om hier vanuit deze rol bij betrokken te zijn. Ik heb voor veel verschillende bedrijven gewerkt, van kleine start-ups tot grote organisaties als Alliander, Capgemini en Sunweb. Ik ga graag met bedrijven in gesprek over hun behoeften en de mogelijkheden die wij vanuit SturenOpData kunnen bieden.

Hugo van Plateringen

Ik heb door de jaren heen bij verschillende organisaties gewerkt. Zowel bij de wat kleinere bedrijven als bij grotere bedrijven zoals Menzis. Ik heb ruime ervaring met het automatisch verzamelen van data uit verschillende databronnen en dit vervolgens in één overzichtelijk dashboard te visualiseren, zodat stakeholders inzicht krijgen in prestaties van projecten of medewerkers. Tools die ik gebruik: Python, R, SQL, SAS, PowerBI, Looker Studio.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? We laten je graag kennismaken met een KPI dashboard zodat je zelf kunt ervaren wat de meerwaarde is.